Next level

Surface improvement

Wij slaan de handen ineen
Juni 2017 hebben Metalas Machinefabriek B.V. en Aludra B.V. de handen ineen geslagen. Twee gerenommeerde bedrijven met een langjarige ervaring in de oppervlaktetechniek bundelen hun krachten. Vanaf 1 januari 2018 gaan beide bedrijven volledig samen in Metaltop B.V. Dankzij deze fusie kunnen wij onze klanten, nu én in de toekomst, nog beter van dienst zijn!


Op de hoogte blijven?

Aanmelden nieuwsbrief Neem contact op

Metaltop | Next level surface improvement

Als er een verborgen potentieel is dat door de industrie nog onvoldoende wordt benut, dat zijn het de mogelijkheden van de door Metaltop toegepaste oppervlaktetechnieken van het thermisch spuiten, oplassen en laser-cladden. Dit geldt zowel voor het economisch herstellen van versleten en aangetaste onderdelen, als voor het vervaardigen van nieuwe machinedelen met een ongekende levensduur.
Metaltop repareert, fabriceert en behandelt uw onderdelen met duurzaam resultaat. Wij ondersteunen u bovendien in schadeonderzoek en ontwerpoptimalisatie, om u maximaal te laten profiteren van de voordelen die onze deklagen u kunnen bieden. Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord.